20 de juny 2008

POR QUÈ SINERGRUP


L’Associació Sinergrup (grup d’entitats amb sinèrgia social) és una entitat sense ànim de lucre, que aplega nou entitats d’economia social, amb la missió d’avançar conjuntament en el camí cap a l’excel•lència, desenvolupant sinèrgies, per tal de garantir la viabilitat social i econòmica de cadascun dels seus projectes.
Totes nou entitats treballem per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i/o amb malaltia mental, abordant aquest repte amb estratègies compartides com: la implantació territorial, el model d’atenció centrat en la persona, l’aposta decidida per la qualitat i el respecte al medi ambient.
Som entitats referents a cadascun dels territoris on actuem; no tan sols per les persones amb les que treballem, sinó també com a models d’empresa social, de millora contínua, de creació de complicitats, generant i aportant valor en el nostre entorn.
Arribats a aquest punt, podríem haver optat per centrar-nos cadascú en la seva entitat, i continuar evolucionant, buscant les col•laboracions oportunes en cada moment. I per moltes entitats, aquesta podria ser la millor opció.
Nosaltres però hem optat per compartir. Hem decidit compartir, com a estratègia.
Som conscients que necessitem una dimensió més amplia que la pròpia entitat i comarca per abordar el futur; que la nostra competitivitat econòmica i aportació de valor social es multiplica, quan compartim coneixement i experiència; que la resolució de moltes problemàtiques tan sols es pot aconseguir si les abordem des d’una òptica superior; que el treball conjunt ens aporta la possibilitat d’incidir en aspectes que molt difícilment podríem abordar sols, i amb ús més eficient dels recursos… En definitiva, que la nostra unió, no suma, sinó que multiplica.
Sinergrup no és una realitat diferent de cadascuna de les 9 entitats:


  1. Fundació Privada Santa Teresa (Baix Penedès)
  2. Fundació GINAC (L’Alt Camp)
  3. Fundació Privada Mas Albornà (L’Alt Penedès)
  4. Fundació Privada Tallers de Catalunya (El Barcelonès)
  5. (TEGAR) Mancomunitat d’Atenció i Assistència Minusvàlids Psíquics comarca del Garraf. (El Garraf)
  6. Associació per a la Integració Social del Deficient (Vallès Oriental)
  7. Associació Sant Tomàs Parmo (TAC Osona) (Osona)
  8. Cooperativa La Fageda (La Garrotxa)
  9. Fundació Privada Onada (El Tarragonès)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per donar-nos la teva opinió